Ingredienser

  • 20 g pistacier
  • 50 g marcipan
  • 200 g svesker
  • 25 g hvid chokolade

Tilberedning

Ca. 12 stk.

Hak pistacierne fint. Tag ¼ fra til pynt. Ælt resten af pistacierne med marcipanen. Rul marcipanen til en pølse, og skær den i 12 stykker. Tryk sveskerne lidt ’i form’, så de alle er flade og runde.

Tril marcipanstykkerne til en kugle, og tryk den ud, så den har samme diameter som sveskerne. Læg et stykke marcipan imellem to svesker. Smelt chokoladen og sæt en lille dut på toppen af hver sveske og drys med hakket pistacie.

Opbevar sveskerne i en lufttæt beholder.

 

Frugt og grønt pr. person

Ca. 25 g

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

Energi pr. stk.: 300 kJ (80 kcal). Kulhydrat 14 g. Fedt 3 g, heraf mættet fedt >0,5 g

UH5215