Ingredienser

Wokgrønt
  • 150 g fuldkornsnudler
  • ½ kålhoved fx hvidkål, rødkål og grønkål
  • 4 gulerødder
  • 1 grøn peberfrugt
  • ½ spsk. olivenolie
  • 1 spsk. rød karrypasta
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk. frisk revet ingefær
  • 2 spsk. sojasauce
  • saft af 1 lime
  • 1 spsk. østerssauce
Stegt laks
  • 4 laksebøffer á ca. 100 g
  • peber
  • ½ spsk. olivenolie
  • 4 spsk. hoisinsauce

Tilberedning

Wokgrønt
Kog nudlerne og afdryp. Snit kålen fint. Skræl gulerødderne, og skær dem i strimler. Skær peberfrugt i strimler. Varm olien i en wok og steg karrypasta med presset hvidløg, ingefær, kål, gulerødder og peberfrugt et par minutter, til kålen er mør, men stadig har bid. Tilsæt nudler og vend godt sammen. Smag til med sojasauce, limesaft og østerssauce.

Stegt laks
Krydr laksen med peber. Varm olien på en pande, og steg laksen i ca. 3 minutter på hver side.

Servér med wokgrønt, koriander og dryp med Hoisin Sauce.

Frugt og grønt pr. person

Ca. 200 g

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

1800 kJ (430 kcal). Kulhydrat 46 g. Fedt 16 g, heraf mættet fedt 3 g

Ude og Hjemme, uge 11, 2017
Ude og Hjemme