Ingredienser
Torskerilette- 250 g torskefilet uden skind
- ¼ tsk. salt
- peber
- saft fra ½ citron
- 1 lille rødløg
- 1 lille bundt purløg
- 1 dl skyr naturel
- 1 spsk. fedtreduceret mayonnaise
- 1 spsk. Kapers
- ¼ tsk. Salt
- 2 hjertesalat
- 1 agurk
- 100 g ristet brød
Tilberedning
Krydr torsken med salt og peber og pres citronsaft over. Kom den i et ovnfast fad med bagepapir, og bag den i ovnen ved 170 grader i ca. 12 minutter. Afkøl fisken, inden den forsigtigt deles i flager. Pil og hak løget fint. Klip purløg. Rør skyr med mayonnaise, løg, kapers og purløg og smag til med salt og peber. Vend forsigtigt med torsk.
Del salaten i blade. Skyl og slyng den tør.
Riv agurken i lange, tykke strimler med en kartoffelskræller.
Anret salaten på et fad og top med lidt ”torskerilette” i hvert blad samt agurkestrimler.
Servér ristet rugbrød – evt. som crunch – til.
Frugt og grønt pr. person
Ca. 110 g
Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet
650 kJ (150 kcal). Kulhydrat 17 g. Fedt 3 g, heraf mættet fedt mindre end 1 g
HJERTELIV0417