Ingredienser

Peberrodscreme
  • 1 dl skyr eller kvark naturel
  • 1 spsk mayonnaise, fedtreduceret
  • 3 spsk revet peberrod
  • salt og peber
Røget laks
  • 100 g røget laks i skiver
Tilbehør
  • 4 skiver fuldkornsrugbrød, 200 g
  • 1 bundt dild

Tilberedning

Peberrodscreme
Rør skyr med mayonnaise og friskrevet peberrod. Smag cremen til med salt og peber.

Røget laks
Skær laksen i 8 eller 16 stykker og rul den sammen.

Rist rugbrødet på begge sider, og skær det i halve eller kvarte. Top brødet med peberrodscreme og anret laksen ovenpå. Pynt med dild og krydr med salt og peber.

 

Frugt og grønt pr. person

7,2 g

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

796 kJ (190 kcal). Kulhydrat 26 g. Fedt 6 g, heraf mættet fedt 1 g

Ude og Hjemme, uge 47, 2012