Ingredienser
Peberrodscreme- 1 dl skyr eller kvark naturel
- 1 spsk mayonnaise, fedtreduceret
- 3 spsk revet peberrod
- salt og peber
- 100 g røget laks i skiver
- 4 skiver fuldkornsrugbrød, 200 g
- 1 bundt dild
Tilberedning
Peberrodscreme
Rør skyr med mayonnaise og friskrevet peberrod. Smag cremen til med salt og peber.
Røget laks
Skær laksen i 8 eller 16 stykker og rul den sammen.
Rist rugbrødet på begge sider, og skær det i halve eller kvarte. Top brødet med peberrodscreme og anret laksen ovenpå. Pynt med dild og krydr med salt og peber.
Frugt og grønt pr. person
7,2 g
Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet
796 kJ (190 kcal). Kulhydrat 26 g. Fedt 6 g, heraf mættet fedt 1 g
Ude og Hjemme, uge 47, 2012