Ingredienser

Pitabrød
  • 1 lille spidskål
  • 1 lille glaskål
  • 2 oksebøffer
  • ½ tsk. salt
  • Peber
  • 4 stk. fuldkornspitabrød
Sauce tatar
  • 1 dl yoghurt naturel 0,1 %
  • 1 tsk. sennep
  • 1 spsk. let mayonnaise
  • 2 tsk. kapers, 10 g
  • Lidt hakkede krydderurter, fx persille/purløg
  • ½ tsk. flagesalt
  • Peber

Tilberedning

Rør yoghurt med sennep, mayonnaise, hakkede kapers og hakkede krydderurter og smag til med salt og peber.

Halver kålen, fjern stokken og de yderste blade og snit kålen fint. Skær glaskål i tændstiktynde strimler. Vend sauce tatar med kål og glaskål.

Varm en grillpande godt op. Krydr kødet med salt og peber og grill det i ca. 3 min. på hver side. Lad kødet hvile ca. 5 min. inden det skæres i skiver.

Lun pitabrødene og fyld med sprød kål i sauce tatar og bøf i skiver.

Frugt og grønt pr. person

190 g

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

1500 kJ/350 kcal Protein 22 g Kulhydrat 42 g Fedt 8 g, heraf 2 g mættet fedt

LK2020-25