Ingredienser
Pitabrød- 1 lille spidskål
- 1 lille glaskål
- 2 oksebøffer
- ½ tsk. salt
- Peber
- 4 stk. fuldkornspitabrød
- 1 dl yoghurt naturel 0,1 %
- 1 tsk. sennep
- 1 spsk. let mayonnaise
- 2 tsk. kapers, 10 g
- Lidt hakkede krydderurter, fx persille/purløg
- ½ tsk. flagesalt
- Peber
Tilberedning
Rør yoghurt med sennep, mayonnaise, hakkede kapers og hakkede krydderurter og smag til med salt og peber.
Halver kålen, fjern stokken og de yderste blade og snit kålen fint. Skær glaskål i tændstiktynde strimler. Vend sauce tatar med kål og glaskål.
Varm en grillpande godt op. Krydr kødet med salt og peber og grill det i ca. 3 min. på hver side. Lad kødet hvile ca. 5 min. inden det skæres i skiver.
Lun pitabrødene og fyld med sprød kål i sauce tatar og bøf i skiver.
Frugt og grønt pr. person
190 g
Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet
1500 kJ/350 kcal Protein 22 g Kulhydrat 42 g Fedt 8 g, heraf 2 g mættet fedt
LK2020-25