Ingredienser

Opskriften præsenteres i samarbejde med Pågen
  • 2 kyllingebrystfilet uden skind og ben
  • 2 stilke blegselleri
  • 100 g syltede rødbeder
  • 1 æble
  • 2 dl græsk yoghurt 2%
  • 1 spsk fedtreduceret mayonnaise
  • 1 spsk grovekornet sennep
  • ½ tsk flagesalt
  • peber
  • 75 g blandede salater
  • 4 Solstykker Pågen
  • 1 potte brøndkarse
  • 1 bakke pink spirer, ca. 50 g

Tilberedning

Kog kyllingen i ca. 12 minutter. Kassér kogevandet og findel kødet med to gafler.

Snit blegselleri. Skær rødbeder i små tern. Skær æblet i kvarte, fjern kernehus og skær æblet i tynde både.

Rør yoghurt med mayonnaise og sennep, og smag til med salt og peber. Rør først rødbeder i dressingen, og dernæst findelt kylling, blegselleri og æbler.

Skyl salaten, og slyng den tør. Skær brødene igennem. Fyld med salat, kyllingesalat, karse og spirer.

Se også ugens sandwich til børn “Laksehaps med ærtecreme og sprød agurk”

Frugt og grønt pr. person

Ca. 100 g

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

1200 kJ (283 kcal). Kulhydrat 35g. Fedt 7g heraf 2 g

Kampagne