Ingredienser

  • 2 løg
  • 1 squash
  • 3 spsk. olivenolie
  • 2 fed hvidløg
  • 4 tomater
  • salt og peber
  • 450 g torskefilet, sej eller havkat
  • 300 g fuldkornspasta
  • 1 bundt purløg

Tilberedning

Skær løgene i skiver. Halvér squashen og skær den i ½ cm tykke skiver. Svits løg og squash i olien i en gryde, først ved høj varme, så de får lidt farve. Skru ned for varmen efter et par minutter og lad dem simre i ca. 15 minutter, til de er møre. Hak hvidløg fint og skær tomaterne i tern og vend det i squash og løg. Smag grønsagerne til med sal og peber. Skær torsken i tern ca. 2×2 cm og vend dem forsigtigt med grønsagerne. Lad dem simre under låg i 3 minutter. Kog pastaen i en stor gryde letsaltet vand. Lad pastaen dryppe af og anret den i dybe tallerkener.

Fordel saucen over pastaen, drys med purløg og servér med det samme.

 

Frugt og grønt pr. person

Ca. 175 g

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

2000 kJ (500 kcal). Kulhydrat 60 g. Fedt 13 g, heraf mættet fedt 1,5 g

UH4012