Ingredienser

  • 1 stk løg
  • 1 grøn chili
  • 250 g champignon
  • 1 pakke parma- eller serranoskinke
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk tørret timian
  • 1 tsk tørret oregano
  • 400 g hakket svinekød, højst 6% fedt
  • 1 dåse cherrytomater eller 1 dåse flåede, hakkede tomater
  • salt og peber
Tilbehør
  • 320 g pasta
  • 4 spsk friskhøvlet parmasanost
  • frisk timian
  • 2 hjertesalat
  • 1 spsk olivenolie

Tilberedning

Hak løget fint. Flæk chilien, skrab kernerne ud og hak chilien fint. Rens og skær svampene i skiver. Skær skinken i små stykker. Varm olien i en gryde og vend løg, chili, skinke, champignon, presset hvidløg og krydderier heri. Tilsæt kødet og brun det. Tilsæt cherrytomater og lad kødet simre under låg ved svag varme i ca. 5 minutter. Smag retten til med salt og peber. Kog pastaen som angivet på emballagen. Skyl og del salaten og dryp den med olivenolie.

Servér kødsaucen med pasta, friskrevet parmesanost, et drys frisk timian og salat.

 

Frugt og grønt pr. person

Frugt og grønt pr. person: ca. 175 g

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

Energi pr. person: 2600 kJ (620 kcal)kulhydrat 68 gfedt 19 g, heraf mættet fedt 3 gfedtenergi 28%