Ingredienser

  • 250 g nudler
  • 500 g svampe, gerne en blanding af flere slags
  • 1 bdt. forårsløg
  • 1 rød chili
  • 3 spsk olie, evt. sesamolie
  • 1 spsk citronsaft
  • 200 g bønnespirer
  • 250 g frisk babyspinat
  • 1-2 dl soja
  • salt og peber
Tilbehør
  • 4 skiver groft hvedebrød

Tilberedning

Kom nudlerne i en stor skål og overhæld dem med kogende vand. Rens svampene og del dem i mindre stykker. Snit forårsløg og chili fint. Varm en wok, sauterpande eller stor stegegryde op med olien og svits forårsløg og chili heri. Tilsæt svampene, rist dem godt og kom citronsaft i. Tilsæt bønnespirerne, når svampene er møre – det afhænger af svampenes sort, hvor længe det tager, så smag på dem. Vend til sidst nudler og spinat i og rør i det til spinaten er faldet sammen. Hæld soja ved og smag retten til med salt og peber.

Servér retten meget varm med brød til, og evt. med ekstra soja.

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

2200 kJ (530 kcal)Fordelt på: Protein 15 %Kulhydrat 62 dt 23 % (14 g)