Ingredienser

  • 50 g tørrede abrikoser
  • 100 g rugbrød
  • 100 g tørrede figner
  • 50 g tranebær
  • ½ dl hasselnødder
  • 1 dl græskarkerner
  • 3 dl havregryn
  • 1 dl honning
  • 3 dl cornflakes

Tilberedning

20 stk.

Myslibarer
Skær abrikoserne i små tern. Blend rugbrød og figner sammen i en foodprocessor eller minihakker. Kom blandingen i en skål, tilsæt abrikoser og de øvrige ingredienser, og ælt det hele grundigt sammen. Bred massen ud til på en bageplade med bagepapir til en firkant, ca. 25×25 cm. Kom lidt vand på hænderne og tryk massen rigtig godt sammen og tryk den lige i kanten.

Bag massen ved 150 grader i 30 minutter. Lad den bagte masse køle af i 10 minutter. Skær den ud i 3 baner på den ene led og ca. 7 på den anden led. Lad myslibarerne køle helt af og opbevar dem i en lufttæt beholder.

TIP
Hvis du ikke har en foodprocessor eller minihakker, kan rugbrødet rives og fignerne hakkes helt fint.

Frugt og grønt pr. person

Pr. stk.: 8 g

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

Energi pr. stk.: 600 kJ (150 kcal). Kulhydrat 23 g. Fedt 5 g, heraf mættet fedt <1 g