Ingredienser
- 50 g tørrede abrikoser
- 100 g rugbrød
- 100 g tørrede figner
- 50 g tranebær
- ½ dl hasselnødder
- 1 dl græskarkerner
- 3 dl havregryn
- 1 dl honning
- 3 dl cornflakes
Tilberedning
20 stk.
Myslibarer
Skær abrikoserne i små tern. Blend rugbrød og figner sammen i en foodprocessor eller minihakker. Kom blandingen i en skål, tilsæt abrikoser og de øvrige ingredienser, og ælt det hele grundigt sammen. Bred massen ud til på en bageplade med bagepapir til en firkant, ca. 25×25 cm. Kom lidt vand på hænderne og tryk massen rigtig godt sammen og tryk den lige i kanten.
Bag massen ved 150 grader i 30 minutter. Lad den bagte masse køle af i 10 minutter. Skær den ud i 3 baner på den ene led og ca. 7 på den anden led. Lad myslibarerne køle helt af og opbevar dem i en lufttæt beholder.
TIP
Hvis du ikke har en foodprocessor eller minihakker, kan rugbrødet rives og fignerne hakkes helt fint.
Frugt og grønt pr. person
Pr. stk.: 8 g
Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet
Energi pr. stk.: 600 kJ (150 kcal). Kulhydrat 23 g. Fedt 5 g, heraf mættet fedt <1 g