Ingredienser
- 100 g marcipan
- 100 g sukker
- 2 æg
- 1 stang vanilje
- 100 g hvedemel
- 1 tsk bagepulver
- ½ dl hyldeblomstsaft
- 500 g jordbær
- lidt flormelis til drys
Tilberedning
12 stk.
Riv marcipanen, og rør sukker heri. Rør æggene i et ad gangen.
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Kom vaniljekorn i dejen, og vend forsigtigt med mel, bagepulver og hyldeblomstsaft.
Skyl og nip jordbærrene, og skær dem i tern. Vend jordbær i dejen.
Fordel dejen i 12 muffinforme, og bag kagerne ved 175 grader i ca. 20 minutter. Afkøl kagerne, før de drysses med sigtet flormelis.
Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet
Energi pr. stk.: 600 kJ (140 kcal). Kulhydrat 25 g. Fedt 4 g, heraf mættet fedt mindre end 1 g
Ude og Hjemme, uge 28, 2015