Ingredienser

  • 250 g grønne asparges
  • 1 bundt forårsløg
  • 1 agurk
  • 1 hjertesalat
  • 8 små skiver røget laks
  • 4 skiver fuldkornstoastbrød
  • 2 spsk. Hoisin Sauce
  • 2 tsk. sort sesam

Tilberedning

Knæk den nederst træede ende af aspargesene. Damp asparges i 2 minutter og afdryp. Skær hver asparges i to dele.

Rens forårsløg og skær i lange stimler på ca. 6 cm. Skær agurken i stave. Skyl salaten og afdryp.

Læg en skive laks på et skærebræt. Læg lidt asparges, forårsløg og agurk på laksen, og rul den sammen som til en roulade.

Rist brødet, og halvér skiverne. Læg salat og lakseruller på brødet. Dryp Hoisin Sauce over og drys med sesam. Servér de resterende grønsager i en skål ved siden af.

 

Frugt og grønt pr. person

Ca. 170 g

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

900 kJ (200 kcal). Kulhydrat 33 g. Fedt 4 g, heraf mættet fedt 1 g

Ude og Hjemme, uge 17, 2017
Ude og Hjemme