Ingredienser

  • 4 kyllingefilter, ca. 450 g
  • 1 lille hokaidogræskar
  • 2 røde peberfrugter
  • 1 spsk raps- eller olivenolie
  • 1-2 spsk rød thai-karrypasta
  • 1 dåse kokosmælk light
  • 2 dl hønsebouillon
  • ½ tsk salt eller 2 tsk fiskesauce
  • 1 tsk sukker
  • 1 limefrugt
  • 1 bundt forårsløg
Tilbehør
  • 4 dl brune jasminris (320 g)

Tilberedning

Skær kyllingefileterne i tern. Skær skrællen af græskarret, fjern kerner og skær græskarkødet i små trekanter. Skær peberfrugterne i tern. Steg græskar og peberfrugter i olien i en stor gryde i 3-4 minutter.

Tilsæt kylling og steg med i et par minutter.

Tilsæt karrypasta, kokosmælk og bouillon og kog saucen op. Lad retten simre i 10 minutter.

Smag saucen til med salt eller fiskesauce, sukker og limesaft.

Snit forårsløgene fint og vend dem i saucen lige inden servering. Servér med kogte ris.

TIP
I stedet for hokaidogræskar kan du bruge butternutsquash.

Frugt og grønt pr. person

Ca. 275

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

2500 kJ (600 kcal). Kulhydrat 77 g. Fedt 20 g, heraf mættet fedt 2 g

Ude og Hjemme, uge 4, 2015