Ingredienser
- 600 g små kartofler
- 2 kyllingebryster
- 1 spsk olie til pensling
- salt og peber
- 1 agurk
- 4 tomater
- 1 bundt radiser
- purløg
- 1 håndfuld krydderurter, fx persille, dild, purløg, basilikum
- 1 dl creme fraise, 9%
- 1 spsk sød sennep
- salt og peber
- 600 g små kartofler
Tilberedning
Skrub kartoflerne og kog dem i 12-15 minutter til de er møre. Afkøl kartoflerne.
Pensl kyllingebrysterne med lidt olie og grill på en grillpande til kødet er mørt. Drys med salt.
Skær agurken i små tern og tomaterne i både. Skær radiser i skiver. Hak krydderurterne og vend med creme fraiche og sennep og smag til med salt og peber.
Vend kartofler med urtedressing og dernæst agurk og tomater. Skær kyllingbrysterne i skiver.
Anret kartoffelsalaten på et fad og top med radiser og kylling. Krydr med peber og drys med klippet purløg.
Frugt og grønt pr. person
Ca. 125 g
Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet
1400 kJ (330 kcal). Kulhydrat 28 g. Fedt 28 g, heraf mættet fedt 3 g
Sæson for god smagOpskrift og styling: Lone KjærFoto: Henrik Freek