Ingredienser

  • 2 gulerødder
  • 2 porrer
  • 2 løg
  • 2 kartofler
  • 200 g bønner
  • 1½ l bouillon
  • 200 g ærter
  • salt
  • peber
  • 2 kviste timian
  • brøndkarse

Tilberedning

Skær gulerødder, porre, løg og kartofler i mindre stykker og kog dem i halvdelen af bouillonen tilsat timian i ca. 15-20 min. Fjern timian og tilsæt bønner og ærter og lad suppen koge i 10 minutter. Afkøl suppen.

Blend suppen og hæld den tilbage i gryden. Spæd op med resten af bouillonen og smag til med salt og peber.

Pynt med brøndkarse.

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

833 kJ (198,4 kcal). Kulhydrat 39,7 g. Fedt 2,4 g heraf mættet fedt 0,7 g

Rumlerikkerne - børn, mad, motion