Ingredienser

Brødcroutoner
  • 4 tykke skiver fuldkornshvedebrød
  • ½ tsk. flagesalt
Kylling
  • 300 g kyllingefilet uden skind og ben
  • 3 kviste frisk rosmarin
  • ½ tsk. salt
  • peber
Vinaigrette
  • 1 spsk. citronsaft
  • 1 tsk. dijonsennep
  • 1 fed hvidløg
  • 1½ spsk. olivenolie
Cæsarsalat
  • 4 hjertesalat
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 agurk
  • 1 bundt radiser
  • 20 g hel parmesanost 32+

Tilberedning

Brødcroutoner
Skær brødet i tern, og fordel det på en bageplade med bagepapir. Rist brødene i ovnen ved 180 grader i ca. 10 minutter, til det er sprødt. Drys med salt.

Kylling
Skær kødet i mindre stykker. Krydr med hakket rosmarin, salt og peber og grill på begge sider, til kødsaften er klar.

Vinaigrette
Rør ingredienserne til vinaigretten sammen.

Cæsarsalat
Halvér salaterne, skyl og afdryp. Pensl salaterne med olien og grill ca. 3 minutter, til de får farve. Vend dem undervejs.

Skær agurk i brede spåner med en kartoffelskræller, og snit radiserne.

Anret salat med revet parmesanost, agurk, radiser, kylling og croutoner.

 

Frugt og grønt pr. person

Ca. 200 g

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

1600 kJ (370 kcal). Kulhydrat 41 g. Fedt 13 g, heraf mættet fedt 3 g

UH3216