Ingredienser

Ratatouille
  • 1 aubergine
  • 2 rødløg
  • 1 fennikel
  • 1 peberfrugt
  • 1 squash
  • 1 spsk olie
  • salt og peber
  • 2 spsk frisk timian
Fiskeruller
  • 1 lille håndfuld persille
  • 100 g flødeost naturel, højst 12% fedt
  • 600 g torskefilet
  • 6 skiver parma- eller serranoskinke
  • salt og peber
Dressing
  • 1 dl yoghurt naturel 1½% fedt
  • 1 fed hvidløg
  • 2 tsk grovkornet sennep
Tilbehør
  • 8 skiver groft brød, 400 g

Tilberedning

Ratatouille:
Tænd ovnen på 200 grader. Rens grønsagerne og skær dem i mundrette stykker. Vend grønsagerne med olie og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Krydr grønsagerne med salt og peber og bag dem i ovnen i ca. 30 minutter, til de er møre. Tilsæt frisk timian.

Fiskeruller:
Hak persillen og rør den i flødeosten. Smag flødeosten til med salt og peber, og smør den på torskefileterne og rul dem sammen. Omvikl rullerne med parmaskinke og læg dem i et smurt, ovnfast fad. Steg fiskerullerne i 12-15 minutter.

Dressing:
Rør yoghurten med presset hvidløg og sennep og smag til med salt og peber.

Servér fiskerullerne med ratatouille, dressing og groft brød.

Frugt og grønt pr. person

291 g

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

2542 kJ (605 kcal). Kulhydrat 73 g. Fedt 14 g, heraf mættet fedt 6,5 g

Ude og Hjemme, uge 46, 2011