Ingredienser
Ratatouille- 1 aubergine
- 2 rødløg
- 1 fennikel
- 1 peberfrugt
- 1 squash
- 1 spsk olie
- salt og peber
- 2 spsk frisk timian
- 1 lille håndfuld persille
- 100 g flødeost naturel, højst 12% fedt
- 600 g torskefilet
- 6 skiver parma- eller serranoskinke
- salt og peber
- 1 dl yoghurt naturel 1½% fedt
- 1 fed hvidløg
- 2 tsk grovkornet sennep
- 8 skiver groft brød, 400 g
Tilberedning
Ratatouille:
Tænd ovnen på 200 grader. Rens grønsagerne og skær dem i mundrette stykker. Vend grønsagerne med olie og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Krydr grønsagerne med salt og peber og bag dem i ovnen i ca. 30 minutter, til de er møre. Tilsæt frisk timian.
Fiskeruller:
Hak persillen og rør den i flødeosten. Smag flødeosten til med salt og peber, og smør den på torskefileterne og rul dem sammen. Omvikl rullerne med parmaskinke og læg dem i et smurt, ovnfast fad. Steg fiskerullerne i 12-15 minutter.
Dressing:
Rør yoghurten med presset hvidløg og sennep og smag til med salt og peber.
Servér fiskerullerne med ratatouille, dressing og groft brød.
Frugt og grønt pr. person
291 g
Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet
2542 kJ (605 kcal). Kulhydrat 73 g. Fedt 14 g, heraf mættet fedt 6,5 g
Ude og Hjemme, uge 46, 2011