Ingredienser

  • 4 oksebøffer af 100 g
  • 4 gulerødder
  • 2 peberfrugter
  • ½ lille hvidkålshoved
  • 1 chili
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 tsk. rød karrypasta
  • 1 spsk revet ingefær
  • 200 g fuldkornsnudler
  • 1 spsk. fiskesauce
  • 1 bundt forårsløg
  • 1 lille bundt koriander

Tilberedning

Skær kødet i tynde strimler. Skrælgulerødderne, og skær dem i tændstiktynde strimler. Snit peberfrugter og kålenfint. Flæk chilien, skrab kernerne ud, og hak chilien. Pres hvidløget.

Varm olien i en gryde, og svitskød med karrypasta, chili, hvidløg, ingefær og grønsager i et par minutterunder omrøring. Hæld bouillon på, og lad det simre under låg i ca. 3minutter. 

Tilsæt nudler, og kog det iyderligere i et par minutter, til nudlerne er møre. Smag til med fiskesauce.

Snit forårsløgene fint, og servér suppen toppet med koriander og et drys af forårsløg. 

Frugt og grønt pr. person

Ca. 225 g

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

1800 kJ (420 kcal). Kulhydrat: 48 g. Fedt: 11 g, heraf mættet fedt: 3 g

Ude og hjemme nr. 43