Ingredienser
Edamamecreme- 200 g edamame bønner
- 1 fed hvidløg
- ½ spsk. olivenolie
- 50 g skyr
- ½ tsk. flagesalt
- Peber
- 2 fuldkorns pitabrød, ca. 160 g
- 800 g grøntsager fx gulerødder, agurk, kinaradise, glaskål
Tilberedning
Edamamecreme
Kom edamame bønner, presset hvidløg, olivenolie og skyr i en blender og kør til en cremet konsistens. Smag til med salt og peber.
Tilbehør
Rist pitabrødet og skær i kvarte. Skræl grøntsagerne og skær i stave.
Server edamamecreme med ristet pitabrød og sprøde grøntsagsstænger.
Frugt og grønt pr. person
250 g
Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet
900 kJ/ 200 kcal. Kulhydrat 29 g, Fedt 4 g, heraf mindre end 1 g mættet fedt
LK2020-11