Ingredienser

  • 125 g marcipan
  • 150 g muscovado sukker og brun farin
  • 50 g havregryn
  • 100 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 2 tsk lakridspulver
  • 2 æg
  • 60 g mørk chokolade

Tilberedning

24 stk.

Riv marcipanen på den grove side af et rivejern. Rør marcipan med muscovado sukker, havregryn, hvedemel, bagepulver og lakridspulver. Tilsæt æggene, og rør dejen sammen. Hak chokoladen, og vend den i dejen.

Fordel dejen ved hjælp af to teskeer i 24 små toppe på to bageplader med bagepapir. Beregn plads til, at kagerne flyder lidt ud.

Bag kagerne ved 180 grader i ca. 10 minutter, til de er gyldne.

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

769 kJ (183 kcal). Kulhydrat 28 g. Fedt 6 g, heraf mættet fedt 0,6 g

Ude og Hjemme, uge 14, 2014