Ingredienser

Opskriften præsenteres i samarbejde med Pågen
  • 200 g hvidkål, grønkål eller rødkål
  • 1 tsk flagesalt
  • 1 tsk sukker
  • 100 g grønne bønner
  • 1 agurk
  • 1 peberfrugt
  • 2 æg
  • 2 dåser tun i vand
  • 1 dl letmælksyoghurt 1½%
  • 1 spsk fedtreduceret mayonnaise
  • 1 tsk grovkornet sennep
  • 10 g kapers
  • 1 lille bundt dild
  • ½ tsk flagesalt
  • peber
  • 8 skiver kärnsund fra Pågen

Tilberedning

Snit kålen fint. Drys kålen med salt og sukker og kram den godt.
Nip bønnerne og damp dem. Skær agurk i tændstiktynde strimler – fx med en julienneskræller. Snit peberfrugten.

Kog æggene og skær i kvarte.
Afdryp tunen og rør med yoghurt, mayonnaise, sennep, kapers og hakket dild. Smag til med salt og peber.

Rist brødene. Top halvdelen af brødene med kål, bønner, tunsalat, agurk, peberfrugt og æg. Top med resten af brødene.

Frugt og grønt pr. person

Ca. 35 g

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

1700 kJ (400 kcal). kulhydrat 53 g. Fedt 10 g heraf mættet 2 g

Kampagne