Ingredienser

  • 2 æg
  • 1 dl sukker
  • 3 spsk kakao
  • 1½ dl mel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk vaniljesukker
  • ½ dl skummet-, mini- eller letmælk
  • ½ spsk oliemargarine
  • lidt flormelis til pynt

Tilberedning

Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps. Tilsæt kakao og pisk igen. Bland mel sammen med bagepulver og vaniljesukker og pisk det i dejen sammen med mælk og oliemargarine. Fordel dejen i en lille form på ca. 20 x 25 cm foret med bagepapir og bag kagen ved 175 grader i ca. 25 min. Afkøl kagen, før den skæres ud og drysses med lidt flormelis.

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

12 pers - 1 stk kage: 375 kJ (100 kcal). Kulhydrat 15 g. Fedt 2 g, heraf mættet fedt <1 g