Ingredienser
- 300 g grovvalsede havregryn
- 40 g chiafrø
- korn af 1 stang vanilje
- 8 dl minimælk
- 2 dl skyr naturel
- 400 g sommerbær fx jordbær, blåbær, hindbær
Tilberedning
Dag 1:
Kom havregryn og chiafrø i en beholder med låg. Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Kom vaniljekorn og mælk i beholderen med grynene og rør godt rundt. Dæk beholderen med låg og stil køligt til næste dag.
Dag 2:
Rør grøden lind med skyr. Skyl og nip bærrene.
Servér grøden med sommerbær.
Frugt og grønt pr. person
Ca. 90 g
Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet
2000 kJ (470 kcal). Kulhydrat 75 g. Fedt 10 g, heraf mættet fedt 2 g
Ude og Hjemme, uge 31, 2017
Ude og Hjemme