Ingredienser

Sprød parmaskinke
  • 20 g parmaskinke (salt)
Broccolinisalat
  • 50 g fuldkornsbulgur
  • 300 g broccolini/aspargesbroccoli (bittert)
  • Saft af ½ citron (surt)
  • 10 g mandler
  • 10 g semidried tomater (umami)
  • 20 g rosiner (sødt)
  • 2 spsk. olivenolie

Tilberedning

SÅDAN GØR DU
Grillet parmaskinke
Fordel parmaskinke på en bageplade med bagepapir, og grill den sprød i ovnen.

Broccolinisalat
Kog bulgur som angivet på emballagen og afkøl.
Skær det nederste lille stykke af broccolini, og damp dem i vand tilsat saft af ½ citron i ca. 3 min. (gem den anden halvdel til servering), til de er møre, men stadig har bid. Afdryp broccolini. Hak mandlerne.

Servering
Fordel bulgur på et fad med broccolini, og top med semidried tomater, rosiner og hakkede mandler. Pres resten af citronen over. Knus parmaskinken og drys over salaten. Dryp olivenolie over.

Frugt og grønt pr. person

Ca. 150 g

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

1200 kJ/300 kcal Kulhydrat 30 g Fedt 10 g, heraf 1 g mættet fedt Protein 15 g