Ingredienser

Bananpandekager
  • 1 dl havregryn, 35 g
  • 1 banan
  • 1 æg
  • ½ dl minimælk
  • 1 knivspids salt
  • 2 tsk. olivenolie til stegning
Topping
  • 1 dl skyr naturel 0,2%
  • 200 g bær, fx hindbær, blåbær og brombær
  • ½ granatæble
  • Frisk mynte

Tilberedning

Blend havregryn til mel. Mos bananerne med en gaffel.

Rør æg med minimælk, havregrynsmel, en knivspids salt og den moste banan.

Varm olien på en slip let pande, og steg 4 små pandekager i 2-3 min. på hver side, til de er gyldne og faste.

Servér med skyr, bær, granatæblekerner og frisk mynte.

Frugt og grønt pr. person

90 g

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

750 kJ/ 175 kcal. Kulhydrat 19 g, Fedt 6 g, heraf 1,5 g mættet fedt, Protein 18 g

LK2020-4