Ingredienser
Bananpandekager- 1 dl havregryn, 35 g
- 1 banan
- 1 æg
- ½ dl minimælk
- 1 knivspids salt
- 2 tsk. olivenolie til stegning
- 1 dl skyr naturel 0,2 %
- 200 g bær, fx hindbær, blåbær og brombær
- ½ granatæble
- Frisk mynte
Tilberedning
Blend havregryn til mel. Mos bananerne med en gaffel.
Rør æg med minimælk, havregrynsmel, en knivspids salt og den moste banan.
Varm olien på en slip let-pande, og steg 4 små pandekager i 2-3 min. på hver side, til de er gyldne og faste.
Servér med skyr, bær, granatæblekerner og frisk mynte.
Frugt og grønt pr. person
90 g
Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet
750 kJ/175 kcal Protein 7 g Kulhydrat 19 g Fedt 6 g, heraf 1,5 g mættet fedt
LK2020-4