Ingredienser

  • 2 avokadoer
  • saft af ½ citron
  • 1 fed hvidløg
  • 1 dl skyr 0,2 %
  • ½ tsk. flagesalt
  • peber

Tilberedning

1 glas, ca. 2 dl

Halvér avokadoerne, fjern sten og skræl og skær avokadoer i tern.

Kom avokado, citronsaft, presset hvidløg og skyr i en blender eller mini­hakker og kør til en tyk konsistens. Smag til med flagesalt og peber.

Brug avokadodip under laksen på dit rugbrød eller som dip til kylling eller grønsagsstave

 

Frugt og grønt pr. person

Pr. 100 gram: 65 g

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

Pr. 100 gram: 550 kJ/125 kcal. Kulhydrat 10 g. Fedt 8 g, heraf 2 g mættet fedt

Hjerteliv nr. 4, 2021