Søndag den 10. juni 2012 gæstede Kronprinsesse Mary Juelsminde og Horsens i sin egenskab af protektor for Hjerteforeningen

På Kronprinsessens program var tre større arrangementer: Kystvandringen, afsløring af velgørenhedsfrimærke til fordel for Hjerteforeningen og uddeling af legater til forskere i medfødte hjertefejl.

10juni_1
Om formiddagen åbnede Kronprinsesse Mary første udgave af Kystvandringen. Kronprinsessen klippede snoren og efter ruten var åbnet, gik hun, sammen med hjertebørnene, en tur ned langs stranden i Juelsminde.

10juni_2
Efter gåturen tog Kronprinsesse Mary til Horsens Kunstmuseum til Børnehjertefonden uddeling af forskningslegater og overværede premieren på PIVOT Dance Company’s forestilling med deltagelse af 12 hjertebørn. Dansetruppen har sammen med hjertesygeplejersker skræddersyet et program, der tager hensyn til børnenes fysik.

10juni_3
Efter danseforestillingen afslørede Kronprinsesse Mary årets velgørenhedsfrimærke fra Post Danmark. Det er første gang, Kronprinsesse Mary optræder alene på et frimærke.