Bodil Jørgensen – Skuespiller

bodil

– Alle kan blive ramt af en hjerte-kar-sygdom, hjertestop, blodprop… 1 ud af 4 danskere dør af det. Med forskning, forebyggelse og oplysning kan vi gøre en forskel – og det gør Hjerteforeningen! Derfor er jeg ambassadør for Hjerteforeningen. Det gælder livet!

Michael Laudrup – Fodboldlegende

michael

– Fokus på hjerte-kar-sygdomme er vigtigt. Langt de fleste af os kender desværre mennesker, der har været ramt af disse sygdomme, blodpropper eller sågar hjertestop. Derfor støtter jeg Hjerteforeningen.

Peter Schmeichel – Målmands-legende

peter

– Hjertesygdom er den næstmest hyppigste dødsårsag i Danmark. Som ambassadør støtter jeg Hjerteforeningen i deres arbejde med forskning, forebyggelse og information, fordi ingen børn fortjener at miste deres forældre for tidligt.

Maria Lucia – Sangerinde og skuespiller

Hjertet er det vigtigste organ vi har og vi skal allesammen blive bedre til at passe på os selv!
Derfor nytter det med forebyggelse og forskning, så vi alle kan blive ved med at have sunde og raske hjerter, der banker hele livet!

 

Jeanette Ottesen – Dansk elitesvømmer

Jeanette Ottesen_web

– Hjerte-kar-sygdomme er den næst hyppigste dødsårsag i Danmark. Hvert år død over 12.000 mennesker netop af denne årsag.
Meld dig som indsamler til landsindsamlingen og hjælp Hjerteforeningen i arbejdet for et sundere og bedre liv for alle.

Søren Dahl – Radiovært, foredragsholder og forfatter

– Hjertet er symbolet på samhørighed og kærlighed – lad os passe på det. Mens mange mennesker løber, dyrker fitness og spiser sundt, er der også en gruppe, som har det sværere ved den sunde livsstil, nogle som hverken rører sig eller spiser sundt. Så er det helt afgørende at føle sig som en del af et fællesskab.

Emilia Van Hauen – Kultursociolog og strategisk rådgiver

emilia

– Den moderne kvinde er altid på vej – der er altid noget hun skal nå – og det gør det ofte svært for hende både at mærke efter, hvordan hun egentligt har det, og at stoppe op tage sine symptomer alvorligt og handle på fornemmelsen og tvivlen. Det skal vi gøre! Vi har lært at bruge den maskuline handlekraft på at gennemføre ting på jobbet; nu skal vi lære at bruge den samme kraft til at passe bedre på os selv!

Mikkel Boe Følsgaard – Skuespiller

mikkel

– Jeg er ambassadør i Hjerteforeningen, fordi det nytter med fokus og indsats på forebyggelse og forskning!

Bubber – Tv-vært

Bubber_web

– Et sund og et stærkt hjerte er tryghed. Hjertet er det vigtigste vi har, derfor støtter jeg Hjerteforeningen og Børnehjertefonden.

Anna David – Sangerinde

Anna David_web

– Vi sanser og lever igennem hjertets slag. Mange familier bliver ramt af hjerteproblemer, også min egen. Derfor støtter jeg Hjerteforeningen.

Johannes Nymark – Skuespiller og sanger

Johannes Nymark_web

– Jeg har på nærmeste hold oplevet, hvad det vil sige ikke at kunne tage sin hjertefunktion for givet, min mor fik konstateret problemer med hjertet, da jeg var teenager, og min onkel, der grundet en hjertefejl gik bort som blot 27-årig. Mit hjerte banker for hjertesagen, derfor støtter jeg Hjerteforeningen.

Peter Mygind – Skuespiller, tv-vært, entertainer og foredragsholder

Peter Mygind_web

– At opleve et hjertestop  og efterfølgende at få hjertemassage, kan give  angst og traumer. Det har jeg selv oplevet. Støt Hjerteforeningen og vær med til at forebygge og rådgive hjerte patienter.
Hver dag rammes ca. 10 danskere af hjertestop, de har brug for hjælp og støtte. Gør som mig og støt Hjerteforeningen.

Louise Dorph-Petersen – Designekspert

Louise Dorph-Pedersen_web

– Jeg har hjertesygdom tæt inde på kroppen, da både min søster har været ramt, og min mor stadig kæmper med hjerteflimmer. Min søster blev syg, da hun var 43 år – det kom som lyn fra en klar himmel. Hun havde fået små tegn og var også gået til lægen, men det blev slået hen med stress. Det var først, da hun fik et voldsomt hjerteanfald, det blev opdaget, det kunne have været for sent. Heldigvis klarede hun det. Jeg støtter Hjerteforeningen for at være med til at skabe mere fokus på hjerte-kar-sygdomme, så det bliver taget i opløbet.

Vicki Berlin – Skuespiller

Vicky Berlin_web

– Hjertet er det vigtigste, vi har. Det giver os liv og vil altid være symbolet på kærlighed. Vi er så afhængige af vores hjerte, men også af hinandens hjerter. Derfor er det vigtigt at huske os selv på at gøre en indsats for at passe godt på det. Uden hjerter er vi ikke, og det er derfor, det er vigtigt, at vi elsker hjertet. Derfor støtter jeg Hjerteforeningen.

Charlotte Bircow Næss-Schmidt – Sundhedsekspert og foredragsholder

Charlotte Bircow Næss-Schmidt_web

– 1 ud af 4 danskere dør af en hjerte-kar-sygdom. Hjerte-kar-sygdom er sammen med kræft den hyppigste dødsårsag i Danmark. Som ambassadør støtter jeg Hjerteforeningen, og arbejdet for at nedbringe dødeligheden med 25 % inden år 2020.

Kenneth M. Christensen – Skuespiller

Kenneth M Christensen_web

– 10 danskere rammes hver dag af hjertestop. Kun 1 overlever, vidste du det?
Som ambassadør for Hjerteforeningen støtter jeg indsatsen for livreddende førstehjælp.
Støt Hjerteforeningen, så vi sammen  kan gøre en forskel.

Stine Stengade – Skuespiller

Stine Stengade_web

– Hvert år rammes 46.000 danskere af en hjerte-kar-sygdom og 13.500 heraf dør.
Som ambassadør støtter jeg Hjerteforeningen og Børnehjertefonden og målet om at nedbringe dødeligheden med 25 procent inden år 2020.

Michelle Kristensen – Sundhedsekspert

– Jeg er simpelthen så stolt af at være med i så vigtig en sag som Hjerteforeningen, der kæmper for vores alle sammens hjerter. Med min baggrund og viden om kost og motion, håber jeg, at jeg kan være med til at sætte endnu mere fokus på forebyggelse på hjerte-kar-sygdomme og på Hjerteforeningens vigtige arbejde.

Rushy Rashid Højbjerg – Journalist

Rushy

– 24.500 kvinder rammes af en hjerte-kar-sygdomme hvert år. 6600 dør af det. Har du en baggrund som min, er risikoen for at få en hjerte-kar-sygdom langt større. Med bedre viden og forskningen i kvinders hjerter kan vi redde flere kvindeliv. Derfor er der også brug for din støtte til Hjerteforeningens arbejde.

Kaya Brüel – Skuespiller og sangerinde

Kaya Brüel_web

– Lyt til dit hjerte. At lytte til sit hjerte betyder at være opmærksom på sine følelser, sine omgivelser og hinanden. At turde gøre noget, hvis situationen tilskriver det. Hjertet er klogt og fortæller os det hele, hvis bare vi hører efter. Jeg støtter Hjerteforeningen, da jeg har et håb om, at flere finder mod i deres hjerter til at gøre en forskel, hvis de oplever en person med hjertestop.

Camilla Ottesen – Tv-vært

Camilla Ottesen_web

– Hvert år fødes 500 børn med hjertefejl. Før var fokus, om børnene overlevede operationerne. I dag er resultaterne så gode, at fokus er hvordan de overlever. Støt Hjerteforeningen – så vi sammen kan give børnene de bedste vilkår for et godt liv.

Lotte Friis – Elitesvømmer

LotteFriis

 

Stine Bjerre Jørgensen – sportsjournalist

StinneBjerre440Bred

– Rammes man af en hjerte-kar-sygdom, er det ikke kun en selv, som rammes, det er også hele ens familie og nærmeste. I Danmark dør 1 ud af 4 af en hjerte-kar-sygdom. Det er for mange. Jeg vil gerne være med til at gøre en forskel – derfor er jeg ambassadør for Hjerteforeningen.

Anne Sofie Espersen – Skuespiller

annesofie

– Hver dag dør 18 af en hjerte-kar-sygdom. Kvinders hjerter fortjener opmærksomhed. Derfor støtter jeg blandt andet Elsk hjertet-kampagnen og forskning i kvinders hjerter.