GIV LIV

Det er ikke længere muligt at udføre testen.

Deltag i julebanko

Hjerteforeningen inviterer til gratis online banko onsdag d. 15. december. Kom i ægte julestemning, når ambassadør Thomas Evers Poulsen guider os trygt igennem årets hyggeligste julebanko. Du kan vinde fede præmier – så det er bare med at være klar med brikkerne.
p

Send en digital julehilsen

Der er intet hyggeligere end en personlig hilsen – særligt i julen. Lav dit eget digitale julekort og glæd en, du holder af. Du kan sende din hilsen på e-mail og/eller dele det på de sociale medier. Det er bare om at komme til tasterne og sprede juleglæde.
o

Hjertepatienter, der er ensomme, er særligt udsatte, viser ny forskning. Søg fællesskaber,  hvor du kan, og ræk ud til hjertepatienter, der føler sig ensomme, opfordrer Hjerteforeningens psykolog.

tt

 

logo-god jul

Vil du støtte hjertet?

 

Din støtte går til hjerteforskning, forebyggelse af hjerte-kar-sygdomme og hjælp til danske hjertepatienter og pårørende i hele landet.

Intet hjerte skal stå alene

Ensomhed er en kolossal udfordring for danskernes hjerter. Især her op til jul, hvor ensomheden rammer mange ekstra hårdt. Virkeligheden er, at omkring 380.000 danskere er svært ensomme. Forskning viser, at ensomme har 30 % større risiko for at udvikle en hjertesygdom.

 

Det understreger, at sammenhængen mellem mental sundhed og hjertesygdom er alvorlig. Derfor sætter Hjerteforeningen i julen fokus på ensomhed og mental sundhed.

 

Vi kæmper for, at intet hjerte skal stå alene og tilbyder
støtte og fællesskaber bl.a. gennem Hjertelinjenpatient- og pårørendestøtte samt vores lokale aktiviteter over hele landet.

 

Vær med, når vi sætter fokus på ensomhed og mental sundhed i julen.

kva
logo-god jul