GIV LIV

Tilmeld dig online julebanko

Hjerteforeningens julebanko onsdag d. 15. december kl. 20.00 er desværre fuldt booket.

thom

Ambassadør Thomas Evers Poulsen er bankovært og garanterer smil på læben, fede præmier og en julestemning i top.

Send en digital julehilsen

Der er intet hyggeligere end en personlig hilsen – særligt i julen. Lav dit eget digitale julekort og glæd en, du holder af. Du kan sende din hilsen på e-mail og/eller dele det på de sociale medier. Det er bare om at komme til tasterne og sprede juleglæde.

 

Test dit julehumør

I juletiden oplever alt for mange danskere en stigende ensomhed, travlhed og stress. Og det påvirker både humøret og hjertet. Dérfor sætter vi i december fokus på trivsel og mental sundhed. Mon du har taget temperaturen på dit julehumør?

kk

kk

Vær åben overfor dine nærmeste

Hjertepatienten Ole ved hvor vigtigt det er at være åben overfor sine nærmeste. Ole har været igennem blodpropper, to bypassoperationer og en dramatisk genoplivning i Odense Teater. Men efter 32 år med hjertesygdom er han her stadig, og det gode humør har han aldrig mistet.

logo-god jul

Vil du støtte hjertet? 

 

Din støtte går til hjerteforskning, forebyggelse af hjerte-kar-sygdomme og hjælp til danske hjertepatienter og pårørende i hele landet.

Intet hjerte skal stå alene

Ensomhed er en kolossal udfordring for danskernes hjerter. Især her op til jul, hvor ensomheden rammer mange ekstra hårdt. Virkeligheden er, at omkring 380.000 danskere er svært ensomme. Forskning viser, at ensomme har 30 % større risiko for at udvikle en hjertesygdom.

 

Det understreger, at sammenhængen mellem mental sundhed og hjertesygdom er alvorlig. Derfor sætter Hjerteforeningen i julen fokus på ensomhed og mental sundhed.

 

Vi kæmper for, at intet hjerte skal stå alene og tilbyder
støtte og fællesskaber bl.a. gennem Hjertelinjenpatient- og pårørendestøtte samt vores lokale aktiviteter over hele landet.

 

Vær med, når vi sætter fokus på ensomhed og mental sundhed i julen.

 

ensomhed
logo-god jul