GIV LIV

Hjertetræning - træningspakker

Hver træningspakke er varieret og udarbejdet af Hjerteforeningens egne eksperter, så du får mest muligt ud af din træning og kost. Du kan vælge at følge planerne uge efter uge, eller du kan blande dem så de passer ind i din hverdag.

Denne træningspakke er fokuseret på en fuldkropstræning, der styrker hele kroppen på ca. 15 minutter – selvfølgelig inklusiv opvarmning og udstrækning. Kostplanen er varieret og byder på spændende opskrifter til ugens måltider.

Ugen byder på en træningssession der omhandler hele kroppen, men især har fokus på at styrke de store muskelgrupper i kroppen, såsom ben og mave. Kostplanen byder på et varierende og hjertesundt måltid for hele familien, til både hverdag og fest.

Play Video

I denne uge skal vi rundt om alle kroppens muskelgrupper i en helkropstræning hvor der især er fokus på at udfordre konditionen. Opskrifterne byder på et varieret univers af hjertesunde fedtstoffer fra fisk og skaldyr.

Ugen byder på et program af ca. 15 minutters varighed med et fokus på at motionere hele kroppen. Der vil være en udsøgt oplevelse for smagsløgene, da mange af opskrifterne er inspireret fra andre spændende landes cuisine.

Denne pakke byder på et 15 minutters træningsprogram for ben og balder. Oveni en fremragende ugeplan af opskrifter til alle måltider, får du et indblik i, hvordan du kan gøre dine måltider nemmere og billigere – blandt andet ved at undgå madspild.

I denne uge er der fokus på at træne hele kroppen i en 15 minutters puls og styrke træningssession. Kostplanen tager udgangspunkt i princippet om ’downsizing’ som betyder at opskrifterne er mere kalorielette.

Træningsfokus er i denne pakke på core-træning – altså hele bæltet af muskler der ligger omkring din torso. I ugens opskrifter vil du blive præsenteret for begrebet ’superfood’, der dækker over særlig næringsrige kostvarer.

Denne uges fokus ligger stadig på træning af coren men inddrager også de store muskelgrupper i benene. Opskrifterne er fokuseret omkring at spise mere klimavenligt, hvor især proteiner fra planter og fisk er i fokus.

 

Den sidste uge i hjertetræningsprogrammet byder på en træning der er fokuseret omkring arme og mave. Opskrifterne er fortsat en variation af diverse hjertesunde retter man vil kunne genkende som et mix af de sidste 9 ugers favoritter.