Ingredienser

Edamamecreme
  • 200 g edamamebønner
  • 1 fed hvidløg
  • ½ spsk. olivenolie
  • 50 g skyr
  • ½ tsk. flagesalt
  • Peber
Tilbehør
  • 2 fuldkornspitabrød, ca. 160 g
  • 800 g grøntsager fx gulerødder, agurk, kinaradise, glaskål

Tilberedning

Edamamecreme
Kom edamame bønner, presset hvidløg, olivenolie og skyr i en blender og kør til en cremet konsistens. Smag til med salt og peber.

Tilbehør
Rist pitabrødet og skær i kvarte. Skræl grøntsagerne og skær i stave.

Server edamamecreme med ristet pitabrød og sprøde grøntsagsstænger.

Frugt og grønt pr. person

250 g

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

900 kJ/200 kcal Protein 10 g Kulhydrat 29 g Fedt 4 g, heraf mindre end 1 g mættet fedt

LK2020-11