Hjerteforeningen lancerer nu en ny corona-hjemmeside, hjerteforeningen.dk/corona. På siden får du den seneste viden om hjertesygdom og corona – og relevante links til retningslinjer fra myndighederne.

Hjerteforeningen ønsker at give danskerne, hjertepatienterne og deres pårørende den rette information om, hvordan de forholder sig til coronavirus og hjerte-kar-sygdom. Vi oplever forståeligt nok, at der for tiden er mange spørgsmål, om hvordan man forholder sig.

Generelt gælder de samme vilkår for hjertepatienter som for andre særlige risikogrupper, ligesom Sundhedsstyrelsen har beskrevet de seneste uger. Nemlig at være forsigtig.

hjerteforeningen.dk/corona vil vi også beskrive, hvis vi må aflyse arrangementer, ligesom vi vil give danskerne de rette links til, hvor de søger viden om corona, smitte og forholdsregler i øvrigt.

Hjerteforeningen.dk/corona vil blive opdateret løbende i samarbejde med fagfolk på hjerteområdet.

Ligesom andre interesseorganisationer på sundhedsområdet anbefaler Hjerteforeningen, at man som dansker generelt holder øje med hjemmesiden coronasmitte.dk, som er et digitalt samarbejde mellem flere myndigheder, herunder Sundhedsstyrelsen og Politi.

KLIK OG BESØG HJERTEFORENINGEN.DK/CORONA

 

Rådgivning

Hjerteforeningens Hjertelinje er til rådighed på alle hverdage mellem kl. 9 og 16 på 70 25 00 00, ligesom Sundhedsstyrelsen har en hotline med generel vejledning på 72 22 74 59 alle hverdage mellem kl. 8.30 og 15.30.

Rejsevejledning findes på Udenrigsministeriets hjemmeside