Af Marianne Bom og Rie Jerichow

Hjerteforeningen inviterer alle fagpersoner, der arbejder inden for hjerte-kar-området til regionale netværksmøder i foråret 2018.

Her får fagfolk med interesse for det kardiologiske område mulighed for at networke og bliver præsenteret for ny faglig viden, der kan inspirere i det daglige arbejde med kardiologiske patienter.

I marts afholdes der faglige netværksmøder i alle fem regioner. Hovedtemaerne denne gang er søvn og seksualitet.

Dårlig søvn er en udbredt problemstilling hos hjerte-kar- patienter, og hvad enten årsagen er fysisk eller psykisk, skal søvnforstyrrelser tages alvorligt. Psykolog Peter Askou Jakobsen giver dig inspiration til, hvordan du som fagperson kan hjælpe patienterne til en bedre søvn.

Mange hjerte-kar-patienter oplever seksuelle problemer. Det kan have en negativ indflydelse på livskvaliteten og øge risikoen for at udvikle angst og depression. En ekspert fra Sex og Samfund sætter bl.a. fokus på, hvordan du kan indlede dialogen om seksualitet, intimitet og samliv.

Der afholdes netværksmøder over hele landet og du kan tilmelde dig det netværksmøde, der passer dig, uanset hvor du bor og arbejder. Du finder flere oplysninger om møderne i kalenderen på www.hjertefagnet.dk

  • Region Nordjylland, Aalborg: 1. marts, kl. 14.00 – 18.15
  • Region Syddanmark, Odense: 7. marts, kl. 14.00 – 18.15
  • Region Hovedstaden, København: 12. marts, kl. 14.00 – 18.15
  • Region Midtjylland, Aarhus: 13. marts, kl.14.00 – 18.15
  • Region Sjælland, Ringsted: 21. marts, kl. 14.00 – 18.15

Tilmelding
Du tilmelder dig et fagligt netværksmøde via Fagnet. Tilmeldingsfrist: 2 uger før.

Har du spørgsmål om de faglige netværksmøder, kan du skrive til proceskonsulent
Ulla Frejbæk på ullaf@hjerteforeningen.dk