GIV LIV

disease: Ballonudvidelse med stent

 • Hans Peter

 • Jan I.

  Jeg hedder Jan, og jeg er 72 år gammel. Jeg er pensioneret, og bor i naturskønne Fredensborg kommune med min hustru gennem 44 år, og vores børn og børnebørn har vi lige i nærheden. Min pensionist tilværelse har været ganske aktiv. Familien fylder meget, jeg er medlem af Odd Fellow ordenen, og derudover er jeg… Læs mere »

 • Claudia

  Hej, Jeg hedder Claudia. Jeg er en kvinde på 45 år, bosat i Rudersdal kommune sammen med min søn på 18 år og vores lille hund. Kort før min 40-års fødselsdag, blev det ved et tilfælde opdaget, at mit hjerte er stærkt forkalket. Det har indtil nu resulteret i 2 ballon-udvidelser med indsat Stent. Jeg… Læs mere »

 • Keld

  Jeg hedder Keld og er 59 år gammel. Jeg bor i Charlottenlund med min dejlige hustru og har 4 sammenbragte voksne børn, der alle er flyttet hjemmefra. Jeg har været igennem et langt sygdomsforløb med 2 ballonudvidelser og stent, en mindre blodprop i hjernen. Jeg har senest fået en ICD indopereret. Derfor kender jeg også… Læs mere »

 • Jan Å.

  Hej, jeg hedder Jan, og er 64 år gammel. Jeg bor alene i Hillerød, og jeg har til dagligt en del frivilligt arbejde, bl.a. i “Lær for livet”, underviser på pårørende kursus, “Lær at tackle hvor jeg er”- mentor, og peer-mentor i HjertesGlad. Jeg arbejder derudover som ledsager, og som støtte for en dreng. I… Læs mere »

 • Bjarne

 • Rita

  Jeg hedder Rita, er 70 år gammel, og bor i Skovlunde sammen med min mand. Vi har 4 børn og 9 børnebørn. Under en løbetur i februar 2016 faldt jeg om med hjertestop. Det viste sig, at jeg havde en blodprop i hjertet pga. forkalkning i en af hjertes kransplusårer. Jeg fik en ballonudvidelse, indsat… Læs mere »

 • Henrik

  Jeg hedder Henrik, og jeg er efter 43 år på arbejdsmarkedet nu en glad pensionist, som har det med min alder, som med god portvin – den bliver bedre med årene (jeg er 73). Jeg fik en blodprop i hjertet i 2012 og en igen i 2014. Jeg er godt behandlet med ballonudvidelse, 2 stents,… Læs mere »