GIV LIV

Category: Pårørendestøtte

 • Simon

  Jeg hedder Simon, er 20 år gammel og dimitterede fra gymnasiet i 2020 i Esbjerg som supersproglig student. Min mor har været hjertesyg så længe, jeg kan huske, så udfordringerne ved at være ung med vennerne, gå i skole og samtidig være pårørende til min mor med hjertesvigt har jeg haft tæt inde på livet.… Læs mere »

 • Dorte

  Kære pårørende. Jeg hedder Dorte og er direktør i eget liv, som efterlønner. Jeg bor i Skanderborg kommune. Jeg har arbejdet indenfor social området og de sidste år som frivilligkoordinator for plus 60 gruppen. Livet tager pludselig en uventet drejning. Pludselig stod jeg der! I november 2018 blev hele mit univers rystet og vendt på… Læs mere »

 • Lisa

  Jeg hedder Lisa, er 54 år og jeg bor på Syd Sjælland. Min mand fik konstateret hjertesvigt i foråret 2019, med en pumpefunktion på 20 %. I efteråret 2020 fik han indopereret en ICD, og med den samt daglig medicin, er pumpefunktionen nu på 30 %. I øjeblikket er han ved at finde ud af,… Læs mere »

 • Dorthe Amalie

  Jeg er 54 år, uddannet Fysioterapeut, bor i Aalborg og er mor til 3 drenge. Min ældste søn på 24 år, fik da han var 21 år i 2018, helt uventet, konstateret en medfødt hjerteklapfejl – Bikuspid aortaklap. Han havde ikke tidligere haft symptomer. Klappen var svært utæt og krævede operation med indsætning af ny… Læs mere »

 • Frank

  Jeg er en mand på 49 år, bosat i Esbjerg kommune sammen med min kone og vores børn på 19 år + 21 år og vores hund. Som pårørende har jeg mere end 13 års erfaring ved min kones hjertesygdom og efterfølgende hjertetransplantation. En rolle jeg har udfyldt efter bedste evne og samtidig med at… Læs mere »