GIV LIV

Du kan også snakke med…

Forælderstøtter

Hvem er forælderstøtterne?

 

Hjerteforeningens forælderstøtter er frivillige forældre til børn med hjertesygdom, som nu har overskuddet til at hjælpe andre i en lignende situation. De kender til de tanker og bekymringer, som kan følge med, når ens børn bliver ramt af sygdom, og når livet forandrer sig.

 

Hvorfor er det godt at tale med en forælderstøtte?

 

Frivillige forælderstøtter tilbyder medmenneskelige samtaler med afsæt i egne erfaringer. De har en helt særlig og umiddelbar forståelse for den situation, du er i, og kan frem for alt lytte og dele erfaringer med dig på en praktisk og respektfuld måde. De ønsker med deres erfaring at støtte og hjælpe dig, med det du har brug for at tale om. Samtalerne kan erfor være med til at skabe håb for dig og din familie i en svær tid.

 

Telefonisk samtale med en forælderstøtte

 

Det er Hjerteforeningens erfaring, at mange har stor glæde af at tale med en ligesindet forælder til et barn med en hjertesygdom. Derfor tilbyder Hjerteforeningen, at du kan tale med en frivillig forælder telefonisk. Du kan booke en telefonisk samtale her, hvorfra Hjerteforeningen formidler kontakten. For kommende hjertebarnsforældre foreslår vi, at I kontakter Børnehjertelinjen.

 

Læs mere om forælderstøtteordningen her

Hjertelinjen

Er du voksen og lever med en hjertesygdom, og savner du at tale med en erfaren og professionel person, som har tiden til at give uddybende svar, så ring til vores rådgivere på Hjertelinjen.

 

Hvis du er bekymret, eller har du spørgsmål om sygdom, symptomer, kost, motion, rettigheder, muligheder, eller hvis der er andet, som du er i tvivl om i forbindelse med livets videre forløb, så ring til Hjertelinjen og få en snak med en af vores rådgivere, som er hjertesygeplejersker, diætister, fysioterapeuter, socialrådgivere og psykologer med stor erfaring inden for hjerte-kar-området.

 

Ring til Hjertelinjen på 70 25 00 00 alle hverdage 9-16

 

Læs mere om Hjertelinjen her

Børnehjertelinjen

Ring gratis til Børnehjertelinjen 70250000 hver mandag fra 9-12 og torsdag fra 13-16 og få fat i Hjerteforeningens børnehjertesygeplejerske

Coronavirus

Rådgiverne sidder også klar til at støtte dig i forbindelse med coronavirus.