Gør ventetiden til jul ekstra spændende for dem, du holder af, med Børnehjertefondens skrabejulekalender. Læs her, hvor du kan købe årets julekalender og dermed støtte den livreddende forskning 

Artiklen er udgivet for over 30 dage siden. Har du spørgsmål til indholdet, kontakt kkjensen@hjerteforeningen.dk.

-------

OBS: Julekalenderen er desværre udsolgt for i år. Hjerteforeningen takker for den store opbakning, der har været til salget af julekalendere i år.

Hvis der er kalendere som ikke bliver solgt, vil vi få dem retur. Send gerne en e-mail til muribe@hjerteforeningen.dk for at komme på venteliste til disse kalendere. Det kan være, at vi får julekalendere retur allerede i løbet af november.

Flere KonditorBager butikker har fortsat julekalenderen til salg. Se på kortet herunder, hvilke butikker, der forhandler julekalenderen.

-------

Julen er hjerternes fest. Og hjertebørnene har brug for din hjælp.

Sagen er, at forskningen i nye behandlingsmetoder for medfødte hjertesygdomme de seneste år har gjort store fremskridt, og forskningen i hjælpen til hjertebørnene har generelt gjort, at mange flere hjertebørn i dag overlever sammenlignet med tidligere.

Men kampen fortsætter for der mangler stadig viden om, hvordan lægerne kan redde flere nyfødte hjertebørn samt om, hvordan vi sikrer hjertebørnene flere og bedre leveår.

Derfor er forskning i medfødte hjertesygdomme blandt de indsatsområder, som Børnehjertefonden støtter.

Du har nu muligheden for at bidrage til forskningen og kampen for hjertebørnene. Når du køber skrabejulekalenderen, støtter du Børnehjertefonden, der bl.a. uddeler sine midler til forskning i medfødte hjertesygdomme og aktiviteter for hjertesyge børn og deres familier.

Samtidig kan du vinde flotte præmier til hele familien, heriblandt et Eva Solo startersæt bestående af en kasserolle, gryde og stegepande, men du kan også vinde høretelefoner fra KREAFUNK og et gavekort på 1.200 kroner til Danske Hoteller.

Gør en forskel i dag og støt den vigtige forskning. Vi takker dig.

Billede af julekalenderens forside

Her køber du julekalenderen 

Julekalenderen kan købes online eller fysisk hos de fleste KonditorBager butikker.

Køb den online her

Eller find den nærmeste forhandler på dette kort:

 

Sælg selv julekalenderen 

Vil du hjælpe os med at sælge julekalenderen? Børnehjertefondens skrabejulekalender kan sælges af foreninger, skoleklasser, frivillige og virksomheder.

Læs mere her