Danskerne henvender sig løbende til Hjerteforeningen med spørgsmål om, hvordan hjertets elektriske system fungerer, og bl.a. hvorfor og hvordan uregelmæssigheder i rytmen opstår. Få vores podcast om hjertets elektriske system her. Og et spændende kapitel i webinar.

Har du spørgsmål til artiklen, er du altid velkommen til at skrive os en mail (klik her).

Hjertets elektriske system

Overlæge Michael Karlsen fortæller om hjertets struktur, hvordan strømmen vandrer i hjertet, og rytmeforstyrrelser. Hurtige rytmeforstyrrelser i hjertets forkamre kan vise sig som atrieflimren, mens hurtige rytmeforstyrrelser i hjertekamrene kan medføre hjertestop. Læge Annemie Stege Bojer er vært på dette afsnit.

Listen to “Hjertets elektriske system og rytmeforstyrrelser” on Spreaker.

 

Vil du høre flere podcasts?

Besøg hjerteforeningen.dk/podcast for at lytte til alle vores podcasts.

 

Hvad er en podcast?

En podcast er en lydfil, du kan afspille på din computer, tablet og telefon, når du vil. Den er gratis, og du kan bruge de mest almindelige tjenester til at høre vores podcasts på. Du kan også bare høre den fra siden her, hvor du trykker på play-knappen. Husk hørebøffer.

 

Vil du vide mere om hjerterytmen og forstyrrelser?

I vores gode webinar om atrieflimren kan du høre om hjertets anatomi og få viden om rytmeforstyrrelser. Du skal altid tale med din læge, hvis du bliver bekymret, før du kan vide, om du har en diagnose. Du er også velkommen til at ringe til Hjertelinjen på 70 25 00 00.

Din underviser er hjertesygeplejerske Charlotte Munkholm
Du kan se flere webinarer på hjerteforeningen.dk/webinar