Nu kan du læse en ny opdateret udgave af "Hjertebogen", Hjerteforeningens minibog målrettet den iskæmiske hjertepatient, efter at den er blevet revideret og har fået nyt layout. Bogen udkommer således i en helt ny farve og med nye billeder.

Vi passer på hinanden!

Hjerteforeningen samler og deler viden om coronavirus (COVID-19) og hjertesygdom. Vi råder dig til altid at følge myndighedernes anbefalinger om bl.a. afstand, hygiejne, mundbind og andet. Få vores bedste råd om coronavirus på hjerteforeningen.dk/corona. Pas på dig selv - og hinanden.

Bogen er blevet gennemgået og revidereret i samarbejde med Dansk Cardiologisk Selskab.

De største ændringer finder du under sygdom og behandling og i medicinafsnittet, ligesom der er blevet tilføjet nye afsnit omhandlende angst, depression og naturlægemidler.

Læs den som e-bog her: