Anden bølge af coronakrisen har ramt Danmark, og Hjerteforeningen er klar til at hjælpe dig som hjertepatient eller pårørende. Du får her vores mest læste og anvendte råd om alt fra symptomer til blodtryksmedicin. Husk, at Hjertelinjen også rådgiver.

Fakta i artiklen

Artiklen herunder er over 1 år gammelt, og ligesom med al anden viden omtalt i en redaktionel sammenhæng kan den faktuelle virkelighed have udviklet sig siden publiceringen af artiklen. Bliver du i tvivl om en artikels faktuelle indhold, kan du altid skrive til madslo@hjerteforeningen.dk.

Du står som hjertepatient eller pårørende ligesom alle andre danskere midt i anden bølge af coronakrisen. Og du er måske i endnu højere grad bekymret, fordi du er i øget risiko.

Vi har derfor samlet vores viden og præsenterer dig her for de artikler, som flest danskere læste under første bølge af coronakrisen, om bl.a. smitte, immunforsvar og blodtryksmedicin.

Du kan altid følge med om det seneste nye vedrørende coronavirus og hjertet på vores coronaside.

 

Vores 4 bedste artikler med gode råd

Coronavirus og hjertet: 5 spørgsmål og vores svar

 

 

Fortsæt med at tage blodtrykssænkende medicin

Hvordan gør jeg, hvis jeg er hjertesyg og er blevet smittet?

 

8 gode råd: Hvad kan vi gøre for at styrke vores immunforsvar?

 

 

Støt sagen

Hjerteforeningen samler og deler viden, også om coronavirus og hjertet. Det er vi i stand til takket være danskernes støtte gennem bl.a. donationer.