Sammen med Hjerteforeningen har Claus Holm og fakta inviteret gæster i køkkenet for at lave hjertesund mad med råvarer, du kan købe i fakta.

Vi passer på hinanden!

Hjerteforeningen samler og deler viden om coronavirus (COVID-19) og hjertesygdom. Vi råder dig til altid at følge myndighedernes anbefalinger om bl.a. afstand, hygiejne, mundbind og andet. Få vores bedste råd om coronavirus på hjerteforeningen.dk/corona. Pas på dig selv - og hinanden.

Opskrifterne er udviklet i samarbejde med Hjerteforeningen og med et twist af Claus Holm. De tager udgangspunkt i en travl hverdag og giver bud på at leve hjertesundt med enkelte gode råvarer, der alle er i fast sortiment på hylderne i fakta.

Find flere gode opskrifter hos Hjerteforeningen og husk, at når du afleverer din pant i fakta, har du mulighed for at donere et beløb til Hjerteforeningens arbejde.

Velbekomme!

 

VIDEO: Se, hvordan du kan lære at lave spicy hokkaidosuppe med svampe.

 

VIDEO: Se, hvor du kan lære at lave wokret med svinekød, rodfrugter og varme krydderier: