Sammen med Hjerteforeningen har Claus Holm og fakta inviteret gæster i køkkenet for at lave hjertesund mad med råvarer, du kan købe i fakta.

Fakta i artiklen

Artiklen herunder er over 1 år gammelt, og ligesom med al anden viden omtalt i en redaktionel sammenhæng kan den faktuelle virkelighed have udviklet sig siden publiceringen af artiklen. Bliver du i tvivl om en artikels faktuelle indhold, kan du altid skrive til madslo@hjerteforeningen.dk.

Opskrifterne er udviklet i samarbejde med Hjerteforeningen og med et twist af Claus Holm. De tager udgangspunkt i en travl hverdag og giver bud på at leve hjertesundt med enkelte gode råvarer, der alle er i fast sortiment på hylderne i fakta.

Find flere gode opskrifter hos Hjerteforeningen og husk, at når du afleverer din pant i fakta, har du mulighed for at donere et beløb til Hjerteforeningens arbejde.

Velbekomme!

 

VIDEO: Se, hvordan du kan lære at lave spicy hokkaidosuppe med svampe.

 

VIDEO: Se, hvor du kan lære at lave wokret med svinekød, rodfrugter og varme krydderier: