Selvom meget aflyses landet over på grund af coronakrisen, holder Hjerteforeningen snuden i sporet og tilbyder hjertepatienter og pårørende en række gode tilbud, der skal skabe tryghed og give viden. Få en oversigt her over tilbuddene til dig.

Fakta i artiklen

Artiklen herunder er over 1 år gammelt, og ligesom med al anden viden omtalt i en redaktionel sammenhæng kan den faktuelle virkelighed have udviklet sig siden publiceringen af artiklen. Bliver du i tvivl om en artikels faktuelle indhold, kan du altid skrive til madslo@hjerteforeningen.dk.

Artiklen er et udtryk for den eksisterende information og viden på udgivelsestidspunktet.

 

Coronakrisen har som bekendt ramt Danmark i anden bølge, og mange aktiviteter bliver aflyst. Hjerteforeningen er dog som altid stålsat på at levere viden og give tryghed til hjertepatienter og pårørende.

Herunder får du en oversigt over, hvad vi tilbyder til dig og dine. Alt sker i trygge og sikre rammer efter fastlagte corona-retningslinjer, som Hjerteforeningens medarbejdere og frivillige efterlever.

Vi har følgende tilbud:

  • Hjertemotion lokalt
  • Hjertemotion online
  • Gå-grupper og traveture lokalt
  • Løbende webinartilbud, fx om ”atrieflimmer og behandling”, ”atrieflimmer og kost” og ”motion” samt ”psykiske reaktioner” både som voksen hjertepatient og i hjertebarnsfamilier
  • Motionsaktiviteter, fx medi-yoga og Fodbold For Hjertet.
  • Regionale udendørsaktiviteter for hjertebarns-familier. Se Børneklubbens hjemmeside
  • Visse steder i landet afholdes lokale foredrag og selvhjælpsgrupper, hvor man går sammen udendørs
  • Digitale tilbud fra lokalforeninger og klubber. Medlemmer bliver kontaktet med dette tilbud