Coronakrisen har ramt Danmark med en anden bølge. Vi er parate til at hjælpe dig som hjertepatient og pårørende. Her får du vores tre mest læste artikler og gode råd om symptomer og sygdomsforværring. Husk, at Hjertelinjen også rådgiver.

Vi passer på hinanden!

Hjerteforeningen samler og deler viden om coronavirus (COVID-19) og hjertesygdom. Vi råder dig til altid at følge myndighedernes anbefalinger om bl.a. afstand, hygiejne, mundbind og andet. Få vores bedste råd om coronavirus på hjerteforeningen.dk/corona. Pas på dig selv - og hinanden.

Hjertepatienter og pårørende er er ligesom alle andre danskere midt i anden bølge af coronakrisen. Og måske er bekymringen større hos dig, hvis du eller dine nærmeste er i øget risiko.

Takket være danskernes støtte gennem bl.a. donationer er Hjerteforeningen der for dig med gode råd og nyeste viden.

Vi kan således præsentere dig for de artikler, som flest danskere læste under første bølge af coronakrisen, om symptomer og sygdomsforværring. Du kan også få gode råd om coronavirus og hjertet på vores coronaside.

 

Vores 3 mest læste artikler

Hvad er symptomerne på coronavirus og det typiske forløb?

Tegn på, at din hjertesygdom er i forværring – kontakt lægen

Hvordan dæmper jeg symptomerne på coronavirus?