Gå med på lørdag – sammen, men hver for sig, til ECCO Walkathon. Pengene går til livsvigtig hjerteforskning.

Vi passer på hinanden!

Hjerteforeningen samler og deler viden om coronavirus (COVID-19) og hjertesygdom. Vi råder dig til altid at følge myndighedernes anbefalinger om bl.a. afstand, hygiejne, mundbind og andet. Få vores bedste råd om coronavirus på hjerteforeningen.dk/corona. Pas på dig selv - og hinanden.

Fakta i artiklen

Artiklen herunder er over 1 år gammelt, og ligesom med al anden viden omtalt i en redaktionel sammenhæng kan den faktuelle virkelighed have udviklet sig siden publiceringen af artiklen. Bliver du i tvivl om en artikels faktuelle indhold, kan du altid skrive til madslo@hjerteforeningen.dk.

Gå en tur lørdag den 12. september, hvor du bor. Så går vi sammen, men hver for sig, for den gode sag.

For hvert skridt tæller. Også i årets ECCO Walkathon, som afholdes for 21. gang, og hvor vi samler ind til SOS Børnebyerne og Hjerteforeningen.

Dette års ECCO Walkathon ændres fra et fysisk event til et online event – hvor vi går sammen, hver for sig. Denne beslutning er taget på baggrund af de stigende smittetal og stadig usikre meldinger med hensyn til forsamlingsforbud.

Del et billede fra gåturen på Instagram eller Facebook med hashtagget #eccowalkathon2020.

Så donerer ECCO 5 euro pr. billede til Hjerteforeningen og SOS Børnebyerne.

Skal du med? ❤️

Læs mere her