Som kunde hos OK kan du vælge at støtte Hjerteforeningen, når du opretter dig som OK-benzinkort-kunde. På den måde støtter du forskning i hjerte-kar-sygdom. Og lige nu giver OK 30 procent ekstra støtte.

Fakta i artiklen

Artiklen herunder er over 1 år gammelt, og ligesom med al anden viden omtalt i en redaktionel sammenhæng kan den faktuelle virkelighed have udviklet sig siden publiceringen af artiklen. Bliver du i tvivl om en artikels faktuelle indhold, kan du altid skrive til madslo@hjerteforeningen.dk.

Det koster ikke ekstra at tanke – tværtimod, da det er OK, som betaler støtten.

Du skal blot huske at vælge Hjerteforeningen som støttemodtager, når du tilmelder dit OK-benzinkort, så støtter du automatisk, uanset om betalingen sker med benzinkort, betalingskort eller gennem OK’s app.

Bestilt OK-benzinkort her

Har du allerede et benzinkort hos OK, kan dette nemt ændres til at støtte Hjerteforeningen ved at logge ind på “Min OK”.

Det er også muligt at støtte Hjerteforeningen via en el- eller mobilaftale hos OK.

Læs mere her