I det nyeste nummer af "Hjertebarnet" får hjertebarnsforældre en guide til, hvad de gør, når deres hjertebarn er kommet bagud i skolen. Og mange andre gode historier, der kun kan lade sig gøre takket være støtten til hjertesagen. Læs e-paper her

Fakta i artiklen

Artiklen herunder er over 1 år gammelt, og ligesom med al anden viden omtalt i en redaktionel sammenhæng kan den faktuelle virkelighed have udviklet sig siden publiceringen af artiklen. Bliver du i tvivl om en artikels faktuelle indhold, kan du altid skrive til madslo@hjerteforeningen.dk.

Vil du læse seneste udgave af Hjertebarnet? Klik herunder og kom til e-paperversionen.

LÆS HJERTEBARNET SOM E-PAPER

 

Vil du modtage den trykte version af Hjertebarnet, så bliv medlem af Børneklubben. Find vores medlemstyper her og vælg den, der passer dig.