Er du forælder til et hjertebarn, og du drømmer du om at gøre en forskel for andre mennesker i en lignende situation? 

Vi passer på hinanden!

Hjerteforeningen samler og deler viden om coronavirus (COVID-19) og hjertesygdom. Vi råder dig til altid at følge myndighedernes anbefalinger om bl.a. afstand, hygiejne, mundbind og andet. Få vores bedste råd om coronavirus på hjerteforeningen.dk/corona. Pas på dig selv - og hinanden.

Fakta i artiklen

Artiklen herunder er over 1 år gammelt, og ligesom med al anden viden omtalt i en redaktionel sammenhæng kan den faktuelle virkelighed have udviklet sig siden publiceringen af artiklen. Bliver du i tvivl om en artikels faktuelle indhold, kan du altid skrive til madslo@hjerteforeningen.dk.

Så har du nu muligheden for at blive en del af et frivilligt team af hjertebarnsforældre, der er til stede hver onsdag kl. 19-21 på børnehjerteafdelingen på Rigshospitalet og i Trygfondens Familiehus ved Aarhus Universitetshospital Skejby.

Med afsæt i egne erfaringer som hjertebarnsforældre tilbyder de frivillige forældre medmenneskelige samtaler, der kan støtte familierne i en svær tid.

Det tager cirka 2-4 timer om måneden at hjælpe med denne frivillige opgave.

Til at starte med vil du indgå i et introforløb, der består af et basiskursus og vagter med erfarne frivillige. Der vil være løbende erfaringsudveksling og sparring.

– Du bliver en del at et fællesskab af frivillige, der brænder for en sag, forklarer rådgiver og konsulent i Hjerteforeningen, Mia Jandrup.

Kontakt Mia Jandrup for mere information på mjandrup@hjerteforeningen.dk

Af hjertet tak