Lørdag fik Hjerteforeningen overrakt 1 million kroner fra årets Ladywalk. Pengene er gået ind ved årets Ladywalk i maj.

Fakta i artiklen

Artiklen herunder er over 1 år gammelt, og ligesom med al anden viden omtalt i en redaktionel sammenhæng kan den faktuelle virkelighed have udviklet sig siden publiceringen af artiklen. Bliver du i tvivl om en artikels faktuelle indhold, kan du altid skrive til madslo@hjerteforeningen.dk.

I maj blev starten skudt i gang til Ladywalk i 14 byer, hvor over 55.500 kvinder gik de mange penge ind.

– Hjerteforeningen har gennem flere år haft et godt samarbejde med Ladywalk, og sammen er vi med til at sætte fokus på glæden ved at gå – og derigennem både de fysiske og de mentale fordele, en gåtur i naturen kan bringe én, siger Mette Hattens, der arbejder med erhvervspartnerskaber i Hjerteforeningen.

– En kæmpe tak til alle jer kvinder, der går med – uden jer kommer vi ikke langt.

 

VIDEO: Pengene fra Ladywalk går til forskning i kvinders hjerter

Se herunder en video med forsker Eva Prescott, der nærstuderer kvinders hjerter.

 

Få mere