Lørdag fik Hjerteforeningen overrakt 1 million kroner fra årets Ladywalk. Pengene er gået ind ved årets Ladywalk i maj.

Vi passer på hinanden

Lad os passe på hinanden ved at følge myndighedernes anbefalinger under coronakrisen. Læs om de generelle anbefalinger på coronasmitte.dk og om anbefalinger for hjertesygdom og coronavirus på hjerteforeningen.dk/corona. Tak!

I maj blev starten skudt i gang til Ladywalk i 14 byer, hvor over 55.500 kvinder gik de mange penge ind.

– Hjerteforeningen har gennem flere år haft et godt samarbejde med Ladywalk, og sammen er vi med til at sætte fokus på glæden ved at gå – og derigennem både de fysiske og de mentale fordele, en gåtur i naturen kan bringe én, siger Mette Hattens, der arbejder med erhvervspartnerskaber i Hjerteforeningen.

– En kæmpe tak til alle jer kvinder, der går med – uden jer kommer vi ikke langt.

 

VIDEO: Pengene fra Ladywalk går til forskning i kvinders hjerter

Se herunder en video med forsker Eva Prescott, der nærstuderer kvinders hjerter.

 

Få mere